várKERTmozi

Ernelláék Farkaséknál

Időpontok
Belépőjegy
2000Ft

Az elmúlt pár év egyik legjobb magyar alkotásaival, Budapest szívében egy csodaszép és kutyabarát helyszínen, egyedi panorámával várunk minden friss levegőre vágyót. Június közepétől augusztus 30-ig minden szerdán egyedülálló hangulatú várKERTmozi vetítések a Várkert Bazár Szárazárok színpadán.

Leírás:

Régi és új konfliktusok törnek felszínre Hajdu Szabolcs díjnyertes filmjében, mikor két egymástól eltávolodott testvér családja hosszú idő után ismét találkozik: Eszter nővére, Ernella családjával egy év után hazatér Skóciából, és Eszterék kénytelenek őket befogadni. A kényszerű együttlét szembesíti a családtagokat egymással, a közöttük feszülő ellentétekkel és saját magukkal is. 

Jegyek a Várkert Bazár jegypénztáraiban keddtől vasárnapig 10 és 18 óra között, illetve a www.varkertbazar.jegy.hu oldalon vásárolhatók.

A belépőjegy árából 300 Ft levásárolható a StreetFood árusoknál! 

A vetítés 21:30-kor kezdődik, kapunyitás: 19:00

A jegy felmutatásával 3 órán keresztül ingyenes parkolást biztosítunk a Várkert Bazár mélygarázsában.

Házirend:

*Rossz idő esetén az előadás elmaradásáról a Rendezvény szervezője legkésőbb az előadás napján 19.30-ig a www.varkertbazar.hu honlapon közleményt ad ki. Amennyiben közlemény kiadására nem kerül sor, úgy a Rendezvény szervezője az előadás megtartására készül, szükség esetén az előadás megkezdésével vár. A Rendezvény szervezője fenntartja a jogot, hogy az időjárás függvényében az előadást a helyszínen is lemondja.

Rossz idő esetén az előadás megkezdésével, illetve a már megkezdett vetítés folytatásával 20 percet várhat. Amennyiben rossz idő miatt az előadás 35 perc után félbeszakad, az előadás megtartottnak tekintendő.