Várkert Bazár

csikós udvar

Tájékoztató a március 15-i programhelyszínek változásáról

Kedves Közönségünk!

A meteorológiai előrejelzések alapján március 15-én, nemzeti ünnepünk napján markáns időjárás-változás várható, viharos szél és jelentős csapadék is előfordulhat. A programok zavartalansága és mindannyiunk biztonsága érdekében a Csikós udvarba szervezett szabadtéri ingyenes családi programjainkat fedett térbe, a Lovardába és a Főőrség épületébe helyezzük át, amelyek férőhelye korlátozott. Kérjük, hogy indulás előtt tájékozódjanak a változásokról a www.varkertbazar.hu oldalon!

Lovarda

10:00-17:00 Kézműves és interaktív játékok

11:30; 15:00 Fegyverbemutató

Az előzetes regisztráció helyei beteltek, így a helyszínen csak korlátozott számban tudunk látogatókat fogadni. Lehetséges, hogy a helyszínre érkezőknek hosszabb ideig várniuk kell a belépésre.

 

Főőrség

10:00; 12:00; 13:30; 16:00 Élő történelem – Improvizációs előadás

A nézőtér befogadóképessége limitált, a belépés érkezési sorrendben történik, előfordulhat, hogy várakozni kell.

 

További programok a Palotanegyed területén

Huszártábor és Lovas huszárjárőr-szolgálat bemutatóit az időjárás aktuális állapotához igazodva rendezzük meg. Kérjük, hogy a helyszínen tájékozódjanak az aktualitásokról!

A Budai Várséták NEM ENGEDÜNK A ’48-BÓL!” történelmi sétáit rossz időjárás esetén is megtartjuk. A séta szabadtéren zajlik, így javasoljuk az időjárásnak megfelelő öltözetet!