Várkert Bazár

Klem Viktor

PROGRAMVÁLTOZÁS - Sztorik a konyhából - Lakásszínház

Kedves Közönségünk!

Sajnálattal értesítjük Önöket, hogy a 2024. február 14-e szerda 19:00 órára meghirdetett „Sztorik a konyhából - Lakásszínház„ című előadás betegség miatt elmarad.

A megvásárolt jegyek 2024. február 21-e szerda 19:00 órára érvényesek, a De la Motte – Beer-palotában (1014 Budapest, Dísz tér 15.).

A jegypénztárainkban készpénzzel, bankkártyával megvásárolt jegyek az előadás dátumától számított 16 napon belül válthatók vissza a Testőrpalotában található Információs pontunkon. Helyszíneink elérhetőségét és nyitvatartási rendjét a http://www.varkertbazar.hu/jegyinformaciok oldalon olvashatják.

SZÉP kártyával történt jegyvásárlás esetén az összeget 30-60 banki munkanapon belül a Várkapitányság Zrt. visszahelyezi a SZÉP kártyájukra.

Amennyiben a jegyek teljes vagy annak részösszegét ajándékutalvány felhasználásával fizette online, az Interticket Kft. munkatársa felveszi Önnel kapcsolatot.

Az online jegyek visszaváltásában az Interticket Kft. az eljáró iroda. A jegyek visszaváltása és jóváírása automatikus, tehát Önnek további teendője nincs. A jóváírás menete a következő:

  • A belépőjegyek árát a vásárlásnál használt bankkártyához tartozó számlaszámra tudják jóváíratni a bankkal.
  • A jóváírást nem számlaszám vagy bankkártya-szám alapján rendezik, mert az Ügyfelek bankszámlaszámát biztonsági okokból nem láthatják, bankkártya-adatokat pedig nem kezelnek, vagy tárolnak.
  • A tranzakció során keletkezett tranzakciós adatok alapján a bank jóváírja az összeget az ügyfelek számára. A bank, online vásárlások esetén - a saját belső szabályai szerint – legkésőbb 30 banki napon belül utalja vissza az ellenértéket.

A folyamat lezárásáig szíves türelmét és megértését kérjük!

A De la Motte – Beer-palota csapata