Várkert Bazár

random trip

Előszilveszter a Random Trippel, szilveszter a Be Massive-val, újévkezdés a Budapest Bárral és Tóth Verával!

Ha decemberben is megvan a lendület benned, hogy útnak indulj egy pörgős buliba, akkor vedd az irányt a Várkert Bazár felé, mert igazán parádés koncertek zárják 2023-at! Az előszilveszteri buli felelőse a Random Trip csapata lesz, a szilveszter éjjel extra trackjeiről a Be Massive DJ-i gondoskodnak. Na, és 2024-be se vethetjük bele magunkat zenei muníció nélkül, az új esztendőt a közönségkedvenc Budapest Bárral köszönthetjük, pár nappal később Tóth Vera kezeskedik azért, hogy legyen elég pozitív energiánk az évkezdethez.

A Random Trip rendhagyó és kivételesen ütős all-star csapattal készül a bazáros előszilveszterre. A koncert a rock jegyében zajlik majd, és lesz egy gitártól hangos izgalmas szettje is, amiben a neves zenész, Tátrai Tibor Vitáris Ivánnal (Ivan & The Parazol), illetve a godfater.-es Szebényi Danival áll színpadra. Mellettük olyan nagyágyúk szítják majd a tüzet és rakják bele szívüket és intuíciójukat a szabad szárnyalásba, mint Sena, MC Kemon, Péterffy Lili, Vavra Bence és Bata István.

Az idén 20 éves Be Massive a hazai paletta egyik legkreatívabb elektronikus zenei partisorozata, amelyet az állandó megújulás jellemez. Jubileumi évükben 20 különleges helyszínen megrendezett bulival ünnepeltek, a záró partit tartják a Várkert Bazárban. Metha, a Be Massive szülőatyja azt mondta, a Bazárnál méltóbb helyszínt nem is találhatott volna. Külön örül annak, hogy egy olyan profi rendezvényteremben léphetnek fel, amelyben a vizuál is tökéletes lesz. Hozzátette, minőségi elektronikus zenével várják a közönséget, és „a stílus nem, csak a jó zenék számítanak!”. Methán kívül fellép majd Dubecticut & Robert Makai, Lenny Lenoks, a Secret Factory és a Somazed is.

2024 sem indulhat nagykoncert nélkül! Január elsején a hazai zenei élet egyik legnépszerűbb zenekarával, a Budapest Bárral „koccinthat” a zeneszerető közönség az új évre. Fellép majd Farkas Róbert, Farkas Richárd, Kisvári Bence, Ökrös Károly, Ürmös Sándor, valamint Németh Juci, Rutkai Bori, Ferenczi Bora, Frenk, Keleti András, Lovasi András, Mező Misi és Szűcs Krisztián is. Az együttes évről évre számos hangulatos dalt porol le, de újakat is ír, több platinalemezzel büszkélkedhet már. Keleti András, a zenekar énekese elmondta, hogy az újévi fellépésre mindenképp olyan dalokat válogatnak a repertoárból, amelyek humorukkal, vagy éppen szívmelengető hangulatukkal lelki feltöltődést adhatnak a következő évre.

Január 4-én egy tüzes és női energiákban gazdag produkció lehel majd életet mindenkibe, ugyanis “Dívák újéve” címmel ad koncertet Tóth Vera és szeretett big bandje, a 25 éves Budapest Jazz Orchestra, de az esten Király Linda is fellép majd. Vera azt ígérte, ha esik, ha fúj, fantasztikusan kezdjük majd 2024-et, mert szívet és lelket erősítő dalokkal készül!

NZSA