Várkert Bazár

arkki

Arkki őszi kurzusok az YBL6 Művészeti Térben

Érdekel az építészet? Szeretsz barkácsolni? Ismerd meg a világot a díjnyertes finn Arkki pedagógia szerint, és csatlakozz az őszi kurzusokhoz a Várkert Bazár új helyszínén, az YBL6 Művészeti Térben!

Időpontok:
Felfedezők (6-8 éveseknek) 15:30-17:00
Kísérletezők (9-11 éveseknek) 17:10-18:40
Helyszín: Várkert Bazár Déli Palota - 1013 Budapest, Ybl Miklós tér 6.

A kurzus indulása előtt ingyenes nyílt napokat tartunk, ahol megismerheted a részleteket:

  • Óbudai Platán Könyvtár - szeptember 8-án pénteken 16-tól 18 óráig
  • Bagázs Bazár - szeptember 9-én szombaton 10-től 12 óráig
  • Bartók Pagony - szeptember 10-én 10-től 12 óráig

A kurzusok ára félévenként 80.000 forint, amely szeptembertől januárig 16 foglalkozást tartalmaz. A kurzus díja beiratkozáskor egy összegben fizetendő, amennyiben szeretnétek részletekben fizetni, kérjük jelentkezéskor jelezzétek. A kurzus a harmadik alkalom kezdetéig mondható vissza, ebben az esetben a hátralévő alkalmak összegét visszatérítjük. Részletek: http://www.arkki.hu/

Kezdés a szeptember 18-i héten! Jelentkezés: hello@arkki.hu

Az Arkki aprólékosan megtervezett kézzelfogható (hands-on) projektalapú feladatainak célja, hogy a gyerekek olyan élethosszig tartó készségekre tegyenek szert, mint a kreativitás, a komplex problémamegoldó képesség, a kritikus gondolkodás, az együttműködés, a kommunikáció és a rugalmasság.

A kreativitás, a magasabb rendű gondolkodás, a rugalmasság és más alapvető 21. századi készségek fejlesztését célzó, építészeti és tervezési projekteken keresztül az Arkki heti kurzusai úgy vannak kialakítva, hogy integrálják a S.T.E.A.M. (tudomány, technológia, mérnöki tudományok, művészetek és matematika), a humán és társadalomtudományi tantárgyak tanulását és alkalmazását.

A szakmai díjakkal kitüntetett Arkki program átfogó, hosszú távú tananyagot kínál, amely az építészetre és a formatervezésre épül.