Várkert Bazár

Tripont Fotómaraton holnap a Várkert Bazárban!

FOGD A FÉNYKÉPEZŐGÉPED ÉS INDULJ EL BUDAPEST UTCÁIN – 4 ÓRÁD VAN RÁ, HOGY A MEGADOTT 4 TÉMÁBAN FOTÓZZ. KÉPEIDET VIDD VISSZA A VÁRKERT BAZÁRBA ÉS LEGYEN A TIED A LEGJOBBAK KÖZÖTT! GYERE AKÁR EGYEDÜL, BARÁTOKKAL, VAGY CSALÁDDAL, HISZEN KÜLÖN GYEREKEKNEK SZÓLÓ KATEGÓRIÁT IS INDÍTUNK!

Kérünk Benneteket, hogy regisztráljatok a Tripont weboldalán - ezzel segítve minket -, cserébe minden regisztráló A4-es méretben ingyenesen 1 nyomatot készíthet a helyszínen a Giclée Factory jóvoltából. 
Link: https://goo.gl/no5laU

A részletes pályázati kiírást itt találjátok: https://goo.gl/p7sU19

Helyszín: Várkert Bazár Fülkepavilon (az Ybl Miklós szoborral szemben), 10 órakor találkozunk!
Térkép: http://www.varkertbazar.hu/hu/terkep

A szponzorok által felajánlott nyeremények:
Első helyezett: Panasonic DMC-GF7 + 12-32mm f/3.5-5.6 + 28 oldalas Tripont fotókönyv
Második helyezett: DJI OSMO Mobile + 28 oldalas Tripont fotókönyv
Harmadik helyezett: Instax Share SP-2 printer, ajándék fotópapírcsomag + 28 oldalas Tripont fotókönyv
A gyermek kategória legjobbjának járó díj: Nikon COOLPIX W100

A program 10 órakor kezdődik a Várkert Bazár Fülkepavilonnál, a regisztrációval, ahol a résztvevők megkapják a nevezési számot a 4+1 fotótémával. A regisztráció után a játékosok becserkészik Budapest utcáit, a Budai Vár látványban gazdag izgalmas tereit és fényképeket készítenek a megadott témákban.

15 órára várunk vissza mindenkit a Várkert Bazár Fülkepavilonhoz, 
ahol a témánként kiválasztott 1 képet (összesen 4 db) letöltjük. Majd a résztvevőket meginvitáljuk egy kis rágcsálni valóra és ásványvízre a rendezvényteremben, ahol megtekinthetik szponzoraink standját, vagy részt vehetnek egy fotózáson, melyen kipróbálható a Phase One középformátumú kamerája és a Profoto világítástechnika. 

A legjobb képeket szakmai zsűri bírálja el. Eredményt 18 órakor hirdetünk, ahol feltétlenül számítunk Rád, hiszen ekkor találnak gazdára a szponzorok által felajánlott értékes nyeremények, illetve a legjobb képeket A2-es méretben a helyszínen ki is nyomtatjuk.

A legkiválóbb képek a szerzők megnevezésével felkerülnek a Budapest FotóFesztivál, a Tripont és a Várkert Bazár webldalaira, közösségi portáljaira. A rendezvény a Budapest FotóFesztivál a Várkert Bazár és a TRIPONT együttműködésében jött létre.

Galéria